Live Chat Software
Producenci

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Milar sp. Z o.o. z siedzibą w Grodzisku Mazowieckim.  Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zakupu towaru w Sklepie Internetowym. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne

Polityka prywatności

1. Właścicielem sklepu www.edostawca.pl jest Milar sp. Z o.o. Graniczna 47, 05-822 Grodzisk Mazowiecki.

2. Ochrona prywatności jest dla nas istotnym zagadnieniem, dlatego też gwarantujemy bezpieczeństwo Twoich danych przekazywanych podczas korzystania z serwisu

3. Informujemy, że dane osobowe podane na formularzu zamówienia w sklepie internetowym www.edostawca.pl są gromadzone i przetwarzane zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 roku nr 101 poz. 926 z późniejszymi zmianami).

4. Zgromadzone dane osobowe są wykorzystywane tylko i wyłącznie do celów realizacji złożonych zamówień oraz informowania o promocjach i w żadnym wypadku nie będą udostępniane osobom trzecim. Każdy klient naszego sklepu ma prawo do wglądu, modyfikacji oraz usunięcia swoich danych osobowych z naszej bazy danych.

5. Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informuję, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Milar sp. Z o.o. z siedzibą w Grodzisku Mazowieckim.  Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu zakupu towaru w Sklepie Internetowym. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

6. Inspektorem Danych Osobowych jest Krzysztof Radtke, mail: iod@milar.pl.

Wersja 2.0, ważna od 25 maja 2018.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl